Limmen JO9-3 – Vitesse’22 JO9-4

Limmen JO9-3

Vanochtend om 09.00 uur mochten onze helden van JO9-4 aantreden tijdens de moeder aller derby’s van onze mooie CAL gemeente Limmen JO9-3

Hoewel ik zelf geen geboren Castricummer ben en de jongens het natuurlijk niet zoveel uitmaakt deed wellicht de uitspraak van Rob toch enigszins wonderen. “Ik heb in al die jaren hier nog nooit verloren” Of was het dat ze gevoelsmatig even van de strenge aanpak van Dirk-Jan waren verlost, want ze gingen echt als de brandweer vandaag. Met 2 goals van onze topscorer Pelle, en 2 van onze balletjesafwachter ‘der Bomber’ Sven werd Limmen met 1-4 verslagen. We kregen nog wel een compliment van de coach van de tegenstander dat we altijd van die leuke stukjes schrijven, maar tegelijkertijd ook wel enigszins onder de indruk van onze eerdere uitslagen natuurlijk. Wil er nog 1 speler uitpakken vandaag. En nee niet omdat het mijn zoon is, maar Jasper had eigenlijk wel een goaltje verdiend vanochtend. Rest mij eenieder een goed weekend te wensen, en zie jullie verslagen met smart tegemoet.

Groeten van DJ en André

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.