Lomp spel!

18
Nov
Vitesse'22 JO15-2
2
ADO'20 JO15-3
7
Deze zaterdag hadden we te maken met een tegenstander waar de uitslag belangrijker was dan een mooie pot voetbal. Alles kwam uit de kast toen we gewoontegetrouw met goed voetbal weer op een keurig 2-0 voorsprong waren gekomen. Eerst prikte Oliver de bal na een mooi uitgespeelde aanval in het netje, daarna verzilverde Joep geweldig een penalty na de eerste tekenen van grof geschut. 
 
Daarna ging ADO los: Ties, Wouter, Dion, Stijn werden hardhandig uit de wedstrijd gewerkt, waarbij Dion en Wouter niet meer terug konden keren. Danig onder indruk kregen we een aantal doelpunten te verwerken die meer aan ons lagen dan aan het spel van ADO. Helaas was de conclusie dat fysiek wint van techniek. 
 
Maar genoeg van deze klaagzang over ADO. Wat wij hebben laten zien was echt keurig! Er bleef optimisme en geloof in ons eigen voetbal. Daan bleef keurig uitverdedigen over de zijkanten waarna zowel bij Remie als bij Dyon het voetbal zegevierde. Samen met Mike of Stijn werden de buitenspelers Ronnie of Roy gezocht die gewoon bleven voetballen. Ties verdeelde de ballen waar mogelijk en Jort zette de druk naar voren en bleef gaan. Joep organiseerde de as en daar kwam nagenoeg niemand doorheen. Kortom: volledige uitvoering van alle taken die we hadden afgesproken en die winst pakken ze ons niet meer af. Goed gedaan. 

Fotogalerij