LSVV F10 – Vitesse 22 F4

14
Maa
LSVV F10
0
Vitesse'22
7

Best vroeg om om 0745 te moeten vertrekken vanaf De Brink.

Maar na de verliespot van vorige week was dat voor niemand een probleem. De mannen waren klaar om die fout te herstellen.

Direct na het fluitsignaal ging F4 voortvarend van start. Er werd hard gewerkt om het opbouwende werk van de tegenstander zo snel mogelijk te stoppen. In alle enthousiasme voetbalden we wel een beetje op een kluitje, maar in dat kluitje was wel beter de veldverdeling te herkennen dan vorige week. Na ongeveer 8 minuten opende Mees de score met een mooi schot met zijn mindere rechter. Een opluchting dat we lekker op voorsprong kwamen.

Na een hoekschop knalde Bram via de onderkant lat het leer in de goal en was het inmiddels 0-2. Toen klonk er een luide knal van leer op metaal, want Hessel peerde de bal hard op het ijzerwerk. Misschien wel mooier dan een goal..                                                                                                                               Daarna deed Brent een duit in het zakje en was het 0-3, waarmee we in de rust de warmte van de kleedkamer konden opzoeken. Tijdens de rust afgesproken om meer ruimte te pakken en wat rustiger te wisselen, want drie wissels is wel even wennen….

In de tweede helft liepen we verder uit en eindigden we op 0-7. Brent maakte zijn tweede en Pim en Jelle waren ook van de partij. Tijdens zijn tweede wedstrijd in F4 maakte ook Valentijn een mooie goal en waren we aan het einde de kater van vorige week volledig vergeten! Als doelman was het niet echt druk voor Tije in de tweede helft, maar op het moment supreme stond hij precies op de juiste plek en voorkwam hij een tegengoal.

 

Mooi werk weer mannen! Op naar het volgende slachtoffer……

Fotogalerij