Monsterscore omdat we ze ‘los’ hebben gespeeld.

06
Apr
Vitesse'22 JO16-1
11
Velsen RKVV JO16-2
1
Velsen RKVV was niet een hoogvlieger in onze competitie dus was het de uitdaging om het doelsaldo op te pompen zodat de topper tegen DSS met een goed uitgangspositie kan worden gespeeld (as zaterdag). Maar eerst moet dat nog wel even gedaan worden. Met een voltallig selectie werd de voorbereiding ingezet. Het oppompen van de concentratie is bij ons team nooit een probleem. Joris begeleidt de warming up als een ware aanvoerder en het wedstrijdelement wordt vol beleving uitgevoerd.
RKVV was bedroevend slecht! We waren niet 1 maar ik denk wel 3 maatjes te groot voor ze. Dat is vaak ook het moeilijke tegen deze tegenstanders. Vaak worden we dan te onrustig en willen we allemaal scoren met als gevolg dat we het centrum dichtlopen en de verdediging niet ‘los’ spelen. Dat we met rust nog maar 4-0 stonden was mede hieraan te wijten.
In de rust benadrukten we de plekken waar de ruimte te vinden was en dat werd geweldig uitgevoerd. In de eerste minuut na rust snelde Rhys over de zijkant tot de achterlijn en zette keurig voor. 5-0 en een bewijs van ons gelijk. De tweede helft liepen we uit naar 11 treffers voor en 1 eregoal tegen. Een goede overwinning waarbij we de ruimtes goed groot hielden en daardoor de score konden opvoeren. Goed om de eerste plek van DSS over te nemen op doelsaldo.
Zaterdag aanstaande is de topper tussen DSS en Vitesse’22 JO16 in Haarlem. Aanvang 10:15 uur dus moeten we vroeg paraat staan. Houd daar deze week rekening mee!

Fotogalerij