ODIN JO9-6 – Vitesse 22 JO9-4

ODIN JO9-6

Beste Vitesse-vrienden,

Vanmiddag, rond een uur of half 1, stond voor JO9-4 alweer de 5 voetbalpartij van dit seizoen op het programma. De wedstrijd werd gespeeld op het mooie complex van ODIN. Het prachtige nazomerweer, -de arme kids hadden vooral veel dorst-, was een fijne bonus. De heerlijke zon compenseerde de rommelige organisatie van de club uit Heemskerk gelukkig enorm.                       Want er zijn daar nog best wat puntjes van aandacht. Maar ach, genoeg over hen. Het gaat om onze toppers.

De wedstrijd tegen het ‘6e’ van ODIN was een fijne gelijkopgaande pot. En dat zijn natuurlijk de leukste. Voor beide teams, voor de coaches, maar natuurlijk ook voor de toeschouwers. Een wedstrijd met doelpunten, soms rommelige en soms echt prachtig. (De goals van Chris en Pelle waren wonderschoon). Ook een wedstrijd met foutjes achterin, soms geheel onnodig, soms niets aan te doen. Een wedstrijd met mooie steekballetjes en hoe wonderlijk ook: een wedstrijd met een verschillend eindresultaat. Er was na 40 minuten wat onenigheid over de uitslag, maar aangezien wij de feitjes netjes bijhouden laten we het gewoon op 5-6. Los daarvan, uiteindelijk gaat het om de spel en minder om het resultaat. Althans, zo heeft die KNVB dit bedoeld: 1-1, 2-5, 5-5 en uiteindelijk 5-6. En die 6e goals aan onze zijde was ook meteen de 50e van het seizoen!

De jongens doen het goed, hebben er plezier in, maken nog wat onnodige foutjes (maar die horen erbij) en ze groeien. Volgende week staat de competitiewedstrijd tegen ADO op ’t programma. Thuis op de Puikman. Het enige dat je kan hopen is dat het dan wederom zulk prachtig weer is. Natuurlijk ook dat iedereen na de ochtendpartij rond kwart over 10 blijft hangen voor wat support. U bent welkom!

Goed weekend,

André & Dirk Jan

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.