ODIN’59 2 wint in aantrekkelijk bekerduel van Vitesse: 3-4

23
Okt
Vitesse'22
3
Odin'59
4

Dinsdagavond is het uitgestelde bekerduel tussen Vitesse en het 2e team van ODIN’59 gespeeld. Bij Vitesse ontbrak Robin Bakker vanwege ziekte. In een heel boeiende wedstrijd trok ODIN’59 de winst naar zich toe na een 3-1 achterstand.

De Heemskerkers kwamen met een sterk en op en top gemotiveerd team naar Castricum. Al na enkele minuten openden zij de score. Maar Vitesse trok zich aan de tegenstander op  en dat zorgde voor een spectaculaire 1e helft. De gelijkmaker liet niet lang op zich wachten. De snelle Luuk ten Broek was de verdediging weer eens te snel af en alleen voor de keeper tikte hij de bal beheerst in het doel. Daarna kreeg vooral Vitesse grote kansen, waarvan Rowdy Baltus er nog 1 benutte. Jort Kaandorp zorgde voor een 3-1 ruststand.

Na rust drong ODIN meer aan, maar Vitesse creëerde met snelle counters meer kansen, die echter geen doelpunten opleverden . Zo’n 20 voor tijd werd de aansluitingstreffer gescoord, toen bij een corner van links niet adequaat werd ingegrepen. Daarna kreeg Vitesse het moeilijk mede door enkele noodzakelijke wissels. Na de gelijkmaker werd keeper Tom Laan vlak voor tijd nog voor de 4e keer gepasseerd, waardoor een penaltyserie, waar Vitesse zeker recht op had, niet meer nodig was.

Maar al met al een prima duel van Vitesse, dat weer vertrouwen geeft voor de komende competitiewedstijden.

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.