Oefenen tegen Foresters. We konden de winst niet over de streep trekken.

02
Maa
Vitesse'22. JO16-1
2
Foresters JO16-1
5
Tegen Foresters JO16-1 hadden we nog wat goed te maken en met die gedachte startten we furieus aan de wedstrijd. Met die instelling legden we de druk hoog aan de schenen van Foresters en de kansen regen zich aaneen. In de eerste 10 minuten telde ik een aantal 100% kansen en het wachten was op de 1-0. Die viel uiteindelijk uit een goede beweeglijke corner en werd goed ingetikt door Ilias. Dat Ties na 20 minuten de 2-0 binnen schoot was volledig in lijn van het vertoonde spel. De eerste helft gaf geen enkele reden om grote wijzigingen aan te passen en konden we de eerste wisselronde keurig inpassen. 
 
Ook de tweede helft startte in ons voordeel. Na een minuut of 10 was daar de goede actie van Ilias met een penalty tot gevolg. Helaas niet verzilverd, maar nog steeds geen vuiltje aan de lucht. En toen begon het …. Een wat gelukkig 2-1 was de opstap naar een fase waarin Foresters ons helemaal zoek speelde. We konden niet het antwoord vinden op hun fysieke surplus en het zwabberdoelpunt 2-2 werd nog gevolgd door goed uitgespeelde aanvallen 2-3. 2-4 en zelfs 2-5. 
 
Een leerzaam potje en gelukkig een oefenwedstrijd. Volgende week gaat het weer voor het echie en zullen we het geleerde van gisteren moeten gaan voorkomen. Deze week weer lekker trainen en bouwen aan een goede voorbereiding voor de wedstrijd tegen Badhoevedorp. 

Fotogalerij