Onderuit

Sporting S JO17-1

Opnieuw ging Vitesse JO17-4 onderuit tegen een op papier mindere tegenstander, ditmaal tegen het ‘selectie” team van Sporting S. Vitesse begon de wedstrijd prima met een paar goede kansen. De echte scherpte ontbreekt echter bij een aantal spelers, waardoor slordig met kansen wordt omgesprongen en opvallend veel balverlies wordt geleden. Sporing S wist wel vanuit een scrimmage de score open te breken. Twee mooie schoten van Job en Tim, maar evenzo fraaie reddingen van de Sporting keeper.

Vlak na rust besliste Sporting de wedstrijd door twee keer snel en koelbloedig in de 43e en 49e te scoren. Jammer. Het veld lag soms te veel open, waardoor de rappe Sporting spitsen alle ruimte kregen. Vitesse kon er eigenlijk maar weinig tegenover stellen. In de 69e minuut werd het zelfs 4-0 voor Sporting. Complimenten aan Vitesse dat het gewoon bleef voetballen. Knokken om er toch nog wat uit te slepen. Zakrya uiteraard weer in de strijd mee naar voren, met nog twee goede zelf afgedwongen kansen. Een Vitesse goal leek ons niet gegund. Fluit dan maar af denk je dan op een gegeven moment.  Luuk dacht daar anders over. Met een droge knal vanaf zo’n 25 meter werd de eer gered. Toch nog een hoogtepuntje op deze verder teleurstellende middag. dat moet toch beter volgende week tegen DEM. Dus mannen, goed trainen om scherpte en zelfvertrouwen weer terug te krijgen!