Ook DEM aan de zegekar met goed georganiseerd en gepassioneerd spel!

18
Sep
Vitesse'22 JO17-1
5
DEM JO17-2
0

DEM JO17-2 was toch een tegenstander waar we tegenop zagen. Niet alleen vanwege de status van de club zelf, maar ook omdat we in de aanloop nog best wat pijntjes en blessures op ons bordje hadden. De voorbereiding was volgens schema: tijdig aanwezig, goede concentratie tijdens de teambespreking, goede opbouw bij de warming-up en tosswinst voor de kantkeuze.De eerste fase van de wedstrijd was duidelijk voor ons.

Met de ‘vol erop’ aanpak op de backs kwam DEM niet van haar helft af en veroverden we direct de bal in hun opbouw. Ter afwisseling zakten we wat in en met het kantelen dwongen we ze om achterin heen en weer te spelen. Geen gevaar voor ons! Dat geduld werd beloond na een fraaie aanval over meerdere schijven met een prachtige ‘in het dak’- goal van Lars. 1-0 met rust en wij bovenliggend.

De tweede helft verliep misschien nog beter. We gaven geen kansen weg, zaten boven op hun opbouwende spelers en bij eventuele diepte ballen waren Floris Jan, Thijs of Gabriel heer en meester. Na een tweede van Lars, maakten Teun en 2 keer Mees op magistrale wijze de 5-0 vol. Een prachtige wedstrijd onzerzijds die we als collectief hebben gestreden. Goed gedaan en ook de supporterbinding heeft een enorme boost gegeven. Willem dank voor het vlaggen!

Fotogalerij