Ook Den Helder aan de zegekar: we zijn eerste geworden in de eerste ronde van de beker!

15
Sep
Vitesse'22 JO16-1
8
Den Helder JO16-2
1
De door de bond georganiseerde oefenwedstrijden zijn achter de rug: 3 bekerwedstrijden waarin we hebben kunnen zoeken naar de juiste opstelling en spelinvulling. Met een positief resultaat, 3 keer gewonnen 17 doelpunten gemaakt en net geen clean-sheets. 

Deze zaterdag was Den Helder onze tegenstander die tegen de andere teams in de poule gelijke resultaten had geboekt als wij. Na 1 minuut lag de bal al bij ons in het net. Nog niet helemaal alert verkeken we ons op de snelheid van de rechtsbuiten die Pieter met een strak schot passeerde. Het rouwen duurde aan onze kant niet echt lang en binnen een paar minuten trok Rhys de stand weer recht. Vervolgens kwam het kwartiertje van Tom die nog in de eerst helft een hattrick produceerde.

Uiteindelijk bleef de teller staan op 8 door doelpunten van Lin, Hidde en weer Tom. Een goede overwinning waarbij taken goed werden uitgevoerd, er goed naar elkaar werd gekeken en er goede werd georganiseerd. Met een hoog opstaande Pieter die goed ingreep bij doorschietende ballen, maar ook goed deelnam aan de opbouw van de aanval. Een mooi begin van het seizoen en een goede opstap naar de competitie die aanstaande zaterdag van start gaat. 

 

 

 

 

 

Fotogalerij