Pancratius MD1- Vitesse 22 MD1. De aftrap vanhet seizoen!!

22
Aug
Pancratius MD1
2
Vitesse'22
3

Heerlijk groen gras! Zo’n 25 graden en weinig wind. Kortom alle ingredienten voor een mooie eerste pot van het seizoen.

De meiden hadden er zin in. Na een week trainen en veel te lang vakantie tijd voor de eerste wedstrijd. Pancratius was de tegenstander in deze bekerwedstrijd.

Al direct na het fluitsignaal lieten de meiden zien, dat ze de bal wilden hebben. Fel op de bal en meteen storen bij de tegenstanders. Een groot gedeelte speelde zich dan ook af op de helft van de tegenpartij. Helaas vertaalde zich dat niet naar een doelpunt en moest de echte scherpte nog komen.

Na een uitbraak van de tegenstanders keken we zelfs eerst tegen een 1-0 achterstand aan. In de pauze werd het nodige vocht gedronken, want de warmte was het enige wat de meiden in de weg stond.

Jammer genoeg moest Parisa snel na het begin van de tweede helft het veld uit met een, naar later bleek, gekneusde enkel.  Dit weerhield het team er echter niet van om druk te blijven zetten. Na een mooie aanval was het dan ook Wies, die de eerste score van het seizoen achter haar naam mocht schrijven 1-1. Daar kwamen vervolgens nog twee mooie goals bij van Dewi 1-3. In de laatste minuten, zonder te kunnen wisselen, was het beste er echt vanaf en was iedereen aan het knokken tegen de warmte en de dorst.

Pancratius benutte dat goed door er 2-3 van te maken.

Voor hen jammergenoeg niet genoeg. Voor Vitesse MD1 voldoende voor de eerste winst!

Klasse gedaan allemaal! Dit belooft nog veel moois……

Fotogalerij