Pingel (1vs1) Championship JO15-2

16
Dec
Vitesse'22 JO15-2
100
Iedereen tegen iedereen
100
Dag Jongens,

Zaterdag speelden we het Pingel Championship JO15-2 als afsluiting van de eerste helft van de competitie. Door de weersomstandigheden hadden we geanticipeerd op een binnenzaaltje en dat was maar goed ook, want buiten was het maar een matig temperatuurtje en viel de regen soms met bakken uit de lucht.

Het Pingelkampioenschap moest veroverd worden door middel van een groot aantal (> 80) potjes 1 tegen 1 waarbij iedereen goed in de gaten moest houden tegen wie je nog moest en wanneer je weer aan de beurt was. En dat zag ik ook gebeuren. Met passie, gedrevenheid, inzet, vechtlust, uithoudingsvermogen, doorzettingsvermogen, sportiviteit, eerlijkheid en jongensachtige ondeugendheid werd er gestreden om de punten en de doelpunten. Want de totaaltelling van beiden zou leiden tot de ultieme PINGELKONING van 2017. En na 80 potjes, evenzoveel fluitsignalen van Oliver, 2 liter limonade en 25 candybars kwam daar de uitslag …….. Met een totaal van 34 punten ging de pingelprijs naar PINGELKONING …….. JOEP!!!

Goed gedaan Joep en alle andere jongens. Goed dat jullie er allemaal waren en ik zag tijdens het kampioenschap het niveau en de vaardigheid van iedereen groeien. Prachtig en mooi om te zien.

Maandag trainen we voor de laatste keer voor de kalkoen. Op 10 januari 2018 zien we elkaar weer op het veld.

GELUKKIG NIEUWJAAR!

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.