RCH JO16-1 was een maatje te klein voor ons: 0-3

16
Maa
RCH JO16-1
0
Vitesse'22 JO16-1
3
RCH uit Heemstede was niet opgewassen tegen ons spel. Niet dat het een hoogstaande wedstrijd van onze kant was, maar het was wel goed genoeg om RCH onder druk te houden en niet tot voetballen te komen. De taken werden in basis goed ingevuld en ook het temporiseren (terug leggen van de bal en even vasthouden) was in beginsel wel aanwezig. Daar staat tegenover dat er slordig met de kansen werd omgegaan en dat de variatie in ons spel niet verrassend genoeg was. RCH kon zich er steeds goed op instellen en dat was hun verdienste.
De 0-1 was een gelukje voor Ilias die een losgelaten bal van de keeper als nog binnen tikte. Lekker om zo aan je voorsprong te komen en ook verdiend gezien de kansen die we zelf creëerden. De tweede helft hebben we het goed afgemaakt met een mooi hard schot van Lin en een schot in het dak van Auke.
Een goede score die eigenlijk veel hoger had moeten uitpakken.
Komende zaterdag spelen we laat in de middag en dinsdag en donderdag gaan we weer gebruiken om het samenspel te verbeteren en rust in ons spel te brengen. De afwisseling van spelwijze wordt het volgende onderdeel van de opbouw. Leuk om aan te beginnen.

Fotogalerij