Saenden was een maatje te klein voor ons in de beker: 1 – 5

18
Dec
Saenden JO17-1
1
Vitesse'22
5

Het bekertoernooi kreeg een vervolg in de eerste knock-ooit wedstrijd tegen Saenden JO17-1. Op het licht golvende veenveld speelden we om 13:00 tegen de koploper in de tweede klasse. Een scorende team dus waren we op onze hoede. Dat bleek uiteindelijk niet nodig te zijn. Saenden deed zijn best, maar waren niet opgewassen tegen ons als goed spelende eerste klasser. Met de nodige aanpassingen in onze gelederen zetten we de tegenstander vast op hun eigen helft en was het een kwestie van tijd voordat de doelpunten zouden vallen. En die vielen: al na 5 minuten brak Justin de weerstand van Saenden waarna hij ook de 2 – 0 er in prikte. Met deze stand werd de rust bereikt.

Na rust probeerde Saenden nog wat in te brengen, maar als snel konden Fedor, Teun en Mees het karwei afronden. De eretreffer was puur voor de statistieken. 1 – 5.

Een mooie afronding van een fantastische eerste helft van het seizoen 21-22 dat nu door omstandigheden weer aardig overhoop wordt gegooid. Wij gaan deze periode gebruiken om te herstellen van alle kleine pijntjes en hopelijk kunnen we ons eind januari weer op een normale manier voorbereiden op de tweede helft van het seizoen. Wat de beker ons gaat brengen is nog onduidelijk , maar wordt een mooie reis…..

Fotogalerij