SV Beverwijk F1 – Vitesse’22 F4 (27 sept 2014)

SV Beverwijk F1
Vitesse'22 F4
Onze jongens hadden er weer zin in, hongerig naar hun eerste goal en in opperbeste stemming traden ze aan voor de wedstrijd tegen Beverwijk F1. Na 15 minuutjes inspelen en oefenen begint de wedstrijd en hoe. Meteen is het spannend maar keeper Hessel gunt ze niet direct een goal. De tegenpartij bouwt echter rap druk op en schiet in de lange hoek. Eerste treffer, balen! Hierna volgt er al snel nog een goal voor de tegenpartij, maar onze jongens weten de bal af te pakken en er volgt een super spannend duel voor hun doel. Het team wil zo graag scoren, de ouders juichen hen uit alle macht toe. In ene zijn we de bal kwijt en volgt in rap tempo een derde goal voor de tegenpartij. Jelle en Mees laten het er niet bij zitten en laten schitterend voetbal zien. Jelle schiet op doel, maar de bal eindigt net naast. Vitesse blijft in balbezit en er volgen mooie acties, waaronder die van Pim. Uitbraak van de tegenpartij wordt gestopt door Hessel. Vitesse laat doorzettingsvermogen zien en de druk wordt opgebouwd voor het doel van de tegenstander. Jelle waagt een mooie poging maar komt er net niet, Leon neemt het over maar mist en dan komt Tije. Eerste goal van het seizoen voor onze jongens!! De tegenstander weet uit te breken en maakt een vierde goal. Maar de druk lijkt er af te zijn en met een geweldige boog over de keeper heen, maakt Bram er 4-2 van. Vitesse gaat uit zijn dak!
De tweede helft begint voor ons doel, keeper Brent werkt hard maar kan niet voorkomen dat er wordt gescoord. Tegenactie van Jelle eindigt naast, maar dan komt Leon en die is raak. Stand is 5-3. Vitesse speelt geweldig. Jelle, Tije, Leon en Bram werken goed samen en schieten uit alle macht op doel. De ene actie volgt snel de ander op en het is nog nooit zo spannend geweest. Een tegenspeler valt dit ook op en zegt dat het een leuke wedstrijd is. En dat is het. Het wordt 6-3, maar Mees laat het er niet bij zitten. Hij rent ze er allemaal uit, maar redt het niet tot een goal. Brent heeft een mooie reddingsactie, maar in de chaos die daarna volgt wordt het toch 7-3. Vitesse neemt het over en Leon en Bram spelen goed samen. Net naast. Mees weet opnieuw uit te breken en scoort! Er volgt een nog een goal van de tegenpartij, maar dit mag voor ons team de pret niet drukken. Eindstand is 8-4, maar voor onze jongens lijkt het alsof ze toch hebben gewonnen.

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.