Vitesse 22 F1 walst over SVA heen

SVA
Vitesse'22 F1

5 oktober 2013,

Vitesse F1 moest om 0945 spelen bij SVA uit Assendelft. Op een veld met kuilen werd de wedstrijd overtuigend en winnend afgesloten door de F1.

Vanaf seconde 1 waren we de bovenliggende partij waar we rustig combinerend op zoek gingen naar doelpunten. Met Stijn op rechtsverdediger i.p.v. Lars, die verhinderd was zocht Vitesse steeds de aanval. Er werd slim druk gezet en bij rust stond het al 0-9! Een paar schitterend uitgespeelde aanvallen waar Jens, Sem, Umud en Teun er op los scoorde. Mooiste goal was van Sem die een goede strakke bal van Jens meenam met links, de keeper voorbij ging en met rechts binnen schoot.

In de tweede helft werd er iets teveel de lange bal gehanteerd en te weinig gevoetbald, maar dat deerde niet meer. 2e helft werd er nog 2x gescoord, Teun en Umud waren de makers. Milan hield de nul, een knappe redding op het einde zorgde daar voor.

Jongens, dit was niet een tegenstander van formaat, maar uitstekend gedaan. Slim druk gezet en elkaar de bal gegund. Prima gedaan!

Milan

Stijn

Jens 5x

Teun 1x

Luc

Umud 3x

Sem 2x

Mees

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.