SVIJ overdonderde ons 2 – 5

SVIJ JO17-1

Na een extra lange warming up vanwege een week zonder training, startten we de wedstrijd tegen SVIJ met een uitgekleed team. Beide CV’s en een middenvelder ontbraken en daarnaast waren er diverse kleine pijntjes. Ondanks dat de velden in verre gaande staat van verzadiging waren gingen de wedstrijden van 12:00 uur gewoon door en dat hebben we geweten.

Koud in het veld of SVIJ benutte een misverstand in onze verdediging en moesten we op jacht naar de gelijkmaker. Onwennig op soms wat nieuwe posities lukte het ons niet om in de ‘flow’ te komen van onze gewone manier van spelen. Geen snel samenspel met een splijtende pass, maar onder druk achter ons mannetje aan. Helaas lukte het SVIJ tot 2 keer toe een bres te slaan in die verdediging waardoor de bijbehorende afstandsschoten achter Floris binnenvlogen. 0 – 3 bij rust, maar de objectieve laatkomer bestempelde het als ‘gelijkopgaande’ en daar ben ik het mee eens. Eind eerste helft en begin tweede helft hadden wij ondanks de stand een meer dan gelijkwaardige partij gespeeld waarbij we ons eigen spelletje konden spelen. Het resulteerde in de 1-3 van Justin en kansen op 2 – 3. SVIJ bleef drukken en prikte  1- 4 en 1 – 5 binnen waarna T*** de eindstand op 2 – 5 bepaalde.

Als samenvatting: overdonderd in de eerste minuten en te laat naar ons vertrouwde spel. De blessuregevoeligheid is nog hoog helaas en zal de komende tijd door minder trainen nog wel even blijven.