UItgeest: 4-1 na een 0-1 voorsprong.

11
Nov
Uitgeest JO15-2
4
Vitesse'22 JO15-2
1
Ook de wedstrijd tegen Uitgeest kende weer een flitsende start van onze kant. Door de druk hoog te zetten en fanatiek te storen dwongen we de jongens van Uitgeest tot het maken van fouten en daardoor kon Oliver de bal van de schoen plukken en de kruising op zoeken 0-1. Dergelijke kansen hebben we nog een 2-tal keer meer gekregen alvorens Uitgeest langzaam maar zeker meer grip op ons begon te krijgen en wij er niet meer onder uit konden voetballen. Ondanks de goede organisatie in het midden en de goede manier waarop we de eerste 15 minuten speelden, kregen we geen vat meer op hun aanval en drukten ze ons in de verdediging. Uiteindeljk moesten we bij een hoekschop capituleren en stond de stand weer 1-1. 
 
Het gesprek in de rust ging weer over de afspraken die we vooraf gemaakt hebben en die zo succesvol leken in het begin. Iedereen was zich weer bewust van zijn taak en vol goede moed startten we aan de tweede helft. 
 
Die verliep eigenlijk als het eind van de eerste, niet zo succesvol. Al gauw moest Daan voor de 2e keer vissen en ook nr 3 en 4 vielen snel. Jammer, want daarna was het toch weer aan ons om te laten zien dat we konden voetballen. Helaas probeerden we het te weinig als team. Het is echt belangrijk dat we elkaar helpen en samen onder de druk gaan uitvoetballen. Geloof me, wij kunnen dat als geen ander in deze competitie. Het is een kwestie van proberen en doen en dan zal het vertrouwen groeien. 
 
Komende week weer lekker trainen op dezelfde intensieve en geconcentreerde manier als vorige week, dan kunnen we ADO as zaterdag weer optimaal bestrijden. Wellicht dat het lukt om de eerste 15 minuten met goed spel uit te breiden tot een hele helft of zelfs de hele wedstrijd. Stap voor stap!

Fotogalerij