Uitslag 6 onder nul, maar het voelde als -/- 20!

Maa
Uitgeest JO15-2

Dag Jongens en Ouders van JO15-2,

Zonder de per direct gestopte Oliver, de zieke Remie en de geblesseerde Ties, startten we de wedstrijd tegen Uitgeest JO15-2, een tegenstander die we eerder hebben ontmoet en waarvan ik me kon herinneren dat we minimaal hun evenknie waren.

Deze keer moesten we aantreden tegen de fysiek sterkere jongens van Uitgeest die hun fysiek goed in de strijd wierpen. Onder ijzige omstandigheden legden we het op alle fronten af, zij waren groter, sterker en beter bestand tegen de harde oostenwind.

Toch hebben we langs de kant genoten van jullie hartverwarmende inzet en de immer aanwezige drang naar voren, want als er gevoetbald kan worden dan doen jullie dat. Deze keer konden we niet veel inbrengen en moesten we de punten laten aan Uitgeest 0 – 6 en dat was ook de temperatuur 6 onder nul. Opvallend was dat ons voetbal ons elke keer weer onder de druk van de tegenstander doet uitkomen. Bij een beetje ruimte vinden we elkaar moeiteloos en als we het voetbal simpel houden komen we tegen elke tegenstander in deze poule een heel eind.

Dat gaan we weer laten zien in de volgende wedstrijd tegen Jong Holland aanstaande zaterdag. Eerst nog een weekje de kou overleven en lekker trainen. Zorg dat je warm blijft.

Groeten, Tjeerd

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.