Velsen JO9-3 – Vitesse ’22 JO9-6 0-2 (0-1)

24
Sep
Velsen JO9-3
0
Vitesse'22 JO9-6
2

Natuurlijk. Voetballen in de F’ies gaat vooral om plezier, het leerproces staat voorop en je bent lekker gezond bezig. Maar als je dan na 3 wedstrijden op 9 punten staat, kun je niet ontkennen dat het resultaat ook best belangrijk is.

Want cijfers liegen niet en een blik op de ranglijst is dan net even wat aangenamer met de naam Vitesse bovenaan de lijst.

img_1685

Zaterdag, op waarschijnlijk de zonnigste voetbalochtend die ooit op 24 september geregistreerd is, stapten de mannen van de JO9-6 met een 0-2 zege van het veld af. Ditmaal was het Velsen JO9-3 dat kennis maakte met de dadendrang van de Castricummers.

In vergelijking met de voorgaande duels was het van begin tot eind een zware klus. Met Stef op het doel begonnen we aan de klus in Driehuis. Hoewel het spel zich vooral aan de andere kant van het veld afspeelde, bracht hij eenmaal knap redding bij een gevaarlijke counter van Velsen.

Na een kwartier was het Ole die de score opende, op aangeven van zijn vriend Pepijn. Daarna hadden we nog een aantal kansen en werd Mats af en toe gevaarlijk met rushes waaraan geen einde leek te komen.

Na rust werd de thuisploeg wat sterker. Gelukkig gaven Stef, Jens en Jayden in de verdediging geen krimp. En toen al onze verdedigers wél geklopt waren, was het keeper Pepijn die stijlvol redding bracht.

Het waren spannende momenten, totdat Jari de wedstrijd in het slot gooide door de 0-2 te maken. Dat we vervolgens niet meer doelpunten maakten, was te danken aan het knappe keeperswerk van de Velsen-goalie.

Jongens, prima gespeeld weer. Zaterdag wacht een nieuwe kraker, tegen de mannen van Velsenoord. Veel succes!

Krijn

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.