Verdedigen hoort er ook bij……

14
Okt
Vitesse'22 JO15-2
1
ADO20 JO15-2
10

Na 4 wedstrijden waarbij we de tegenstander aan de zegekar hebben gebonden was daar de oefenwedstrijd tegen ADO’20 JO15-2. Een tweede klasser dus was het te verwachten dat de verdediging onder druk zou komen te staan. Geen wonder dat de coach vandaag wat meer moest begeleiden dan de voorgaande wedstrijden. In de eerste plaats omdat het een nieuwe ervaring was en we de neiging hadden om in onze schulp te kruipen en daarnaast omdat we dreigden overlopen te worden en daarmee ook het plezier wat onder druk kwam te staan. 
Maar goed, ADO20 was naar verwachting sterker en wij hebben ons kranig geweerd. Met een goede inzet, hard werken, elkaar goed coachend en helpend konden we de schade beperken. Eigenlijk waren het maar twee korte dipjes die voor de hoge score zorgden. De rest van de tijd werden de kansen vakkundig om zeep gebracht door de verdediging en keeper. Uiteindeljk werden we toch beloond voor onze inzet met een mooie goal waardoor we moreel de winnaar werden. Goed gedaan jongens! ADO20 was gewoon nog een maatje te groot!
Deze week hebben we op woensdag een wedstrijd voor de beker tegen Limmen (kijk op de teampagina  voor de details). Maandag en vrijdag weer lekker trainen. Ook zaterdag hebben we weer een bekerwedstrijd. Dan tegen Forresters. Spannend weekje dus. 

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.