Vergeten

Zeevolgels JO15-2

Sommige wedstrijden moet je zo snel mogelijk vergeten.

Dat geldt zeker voor de 12-1 tegen Zeevogels van afgelopen zaterdag.

Zeevogels, dat als G team het veld op ging, bleek gewoon te bestaan uit 11 vriendelijke jongemannen, die niet van plan waren het Vitesse heel moeilijk te maken. Dat ze daarmee ook niet het beste bij Vitesse naar boven haalden, bleek uit het feit dat het niet 30-0 werd. Het kan ook zijn dat wij gewoon aardige jongens zijn, die een beetje rekening houdend met het gemoed van de zwakkere broeders. De strijders van de woensdag ervoor waren in ieder geval in geen velden of wegen te bekennen.

Nee, de sfeer was vriendschappelijk op het hoffelijke af. Tegenstanders van rechts èn links kregen voorrang. Tot zekere hoogte natuurlijk, want echt gevaarlijk werd Zeevogels niet. Werd er de eerste helft nog wel wat gescoord door Vitesse, de tweede helft stond in het teken van de uitdaging Jesse, Zakrya en ook Ahmad aan een doelpunt te helpen. De enige drie die nog doelpuntloos waren. Je moet iets om er nog wat memorabels van te maken.

Dus: alle ballen op spits Jesse! Die alle daarbij behorende kansen bijzonder genereus miste. Volgende keer beter Jes! Lichtpunt van de verder kleurloze, natte zaterdag was Zakrya. Niet omdat hij als een leeuw verdedigde (dat was niet nodig), maar omdat hij zijn eerste scoorde! Het was de 11-1. En hij was er op gepaste wijze blij mee, om verder niemand te kwetsen.

Voor de statistieken hieronder nog de feitelijkheiden uit de app van Arno – die geen enkele wedstrijd vergeet en da’s maar goed ook:

10:34: Start eerste helft

64′ (1-11) Zakrya Sharifi

68′ (1-12) Richard de Nijs

11:55: Einde Wedstrijd

Mannen laten we komende zaterdag weer onvergetelijk winnen!