verslag SVA JO9-4 – Vitesse 22 JO9-4

SVA JO9-4

Beste allemaal,

Vanochtend om kwart voor 10 stonden zes blauw-zwart gestreepte mannetjes op het veld van Sport Vereniging Assendelft om aldaar de werkelijke openingswedstrijd van het seizoen aan te vangen..

JO9-4 heeft een prima bekertoernooi gespeeld en de vraag was dan ook of dat succes in de competitie werd voortgezet. Op het prachtige en vermoedelijke fonkelnieuwe complex van SVA is een soort ‘mini-arena’ neergezet. Speciaal ook voor de jeugd denken we. Kunstgras, dat dan weer wel, maar ach. Met gelukkig wel een lekker zonnetje moet je concluderen dat je niet alles kunt hebben. De wedstrijd zelf bleek wederom een leuke pot. En tot de rust prima gelijk opgaand. Na een achterstand aan het begin, stonden we netjes met 2-3 voor na 20 minuten.

Wie onze verslagen volgt weet dat we de laatste 10 minuten in de overdrive gaan. Dat we daar het verschil lijken te maken. Gelukkig besloten de heren toppers het vandaag niet tot die laatste 10 minuten te laten komen. Maar met veel genot, blijdschap en plezier werd het eerst 5-9 en uiteindelijk 8-13 aan het einde. Een werkelijk prima gespeelde tweede helft dus. En los van deze fijne, welverdiende overwinning is het spelplezier bij de jongens aanwezig, die doen hun best, proberen elkaar echt te vinden -al blijft dat voor O9 natuurlijk lastig-. Het is en blijft mooi om te zien dat de jongens groeien, acties maken, de schouder er een keer inzetten en niet opgeven. En helemaal knap vandaag, want zonder wissel moesten ze echt aan de bak.

Dat groepje J09-4…. Dat komt er wel. En voor wie benieuwd is: De helden zijn volgende week thuis te bezichtigen. Op de Puikman. Spelend… op echt gras. U bent uitgenodigd!

Een goed weekend gewenst,

André & Dirk Jan

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.