Verslagen met onze eigen wapens door DSS!

DSS JO16-1
De wedstrijd tegen DSS was op een ongebruikelijk tijdstip EN op kunstgras, ingrediënten waar we nog niet zo goed mee om kunnen gaan. Tel daarbij op de spanning van een cruciaal duel en dan weet je dat alles moet kloppen om een gunstig resultaat te halen. De eerste helft was prima, een evenwichtige wedstrijd waarbij beide teams kansen kregen, maar het met name een duel op het middenveld was. Wij hadden 2 hele goede kansen, maar zij maakte het halve kansje dat ze kregen: 1-0.

De tweede helft werd gekenmerkt door een te gehaast spel. We wilden zó graag de gelijkmaker scoren, dat we niet meer aan voetballen toekwamen en vervielen in de foutjes van eerder in het seizoen. Het veld werd te klein gehouden, we kwamen niet meer aan voetballen toe en dat is toch waar wij goed in zijn. DSS maakte het knap af, dít team was te sterk voor ons. Jammer, maar we hebben gestreden. De competitie gaat nu tussen DSS en Badhoevedorp en wij volgen op 3 punten. Nog 2 potjes te gaan eind mei en daarna op naar de toernooien.