Vitesse ’22 10 verliest maar houdt hoop op goed afloop

25
Apr
FC Castricum 4 (zon)
2
Vitesse'22 10
0

FcCastricum 4  – Vitesse’22 10                       2-0

 

Vitesse begon om 19.05 uur,  met 15 man aan hun 2e wedstrijd binnen één week tegen FcCastricum, die na de nederlaag vorige week bij Vitesse de tweede plaats in de competitie bezet met twee gespeelde wedstrijden meer.

Al in de 2e minuut zet FCC een aanval op over links die door de linksvoor van buiten het strafschopgebied op de kruising geschoten wordt. Er werd dit keer vooral door FCC hard gewerkt en bij Vitesse werd de afwezigheid van Reuben duidelijk gemerkt. Verder werd de vaste rechtsback, Ted, op deze donderdagavond ook gemist.

Al na 5 minuten moet Jelle het veld verlaten met een liesblessure en ook Thomas blijft dan liever nog even aan de kant met een pijnlijke knie.

Na 30 minuten een scrimmage voor het doel van Vitesse die over wordt geschoten.

Na 35 minuten zet Sander F. een goede aanval op over links. Zijn voorzet wordt door laurens maar net met een halve omhaal over geschoten.

FcCastricum kwam er nu wat vaker uit en een paar minuten later en na een misverstand tussen Mark en Bart kan de spits van FCC alleen op Emiel afgaan, maar hij schiet naast. Een paar minuten later gaat de spits van FCC weer alleen op Emiel af en die is nu kansloos 1-0.

Vlak voor de rust gaat weer een speler alleen op Emiel af en schiet wederom naast

In de tweede helft probeert Martijn zijn elftal met een 4-3-3 opstelling meer voor het vijandelijke doel te laten komen. Sander Z. gaat van verdedigende middenvelder naar de 10-positie en de verdediging probeert wat meer aante sluiten bij het middenveld. Dit leidt aan het begin van de tweede helft tot wat meer druk van de kant van Vitesse, maar tot echte kansen leidt dit niet.

Marc maakt plaats voor Niels, die rechtsbuiten gaat spelen en Martijn neemt de plaats in de achterhoede over van Mark en gaat naast Elmer spelen met Bart in zijn rug.

Er gebeurt van beide kanten weinig totdat een afstandsschot uit het niets Van FCC recht de kruising in gaat 2-0.

In de 80e minuut schiet FCC weer op doel, maar via de rug van Richard gaat de bal over de achterlijn. De supporters van FCC dachten aan een handsbal?????!!!!!!

In de 81e minuut verlaat ook Sander Z. met twee blauwe nagels geblesseerd het veld en gaat Lennart het op de 10 positie proberen. Behalve wat speldenprikken wordt ook in de laatste 10 minuten de keeper van FCC niet echt op de proef gesteld. Eindstand 2-0

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.