Vitesse 22 F4 – DSS F8

04
Okt
Vitesse'22 F4
5
DSS F8
1
Zaterdag 4 oktober was het zo ver!
De afgelopen weken heeft F4 laten zien, dat ze goed kunnen leren.
De drie seconden regel,  het wisselen, uitspelen via de zijkanten en goed letten op de bal.Vandaag tegen DSS F8 vielen alle stukjes op z’n plek.
Het begon met een kleine tegenslag, omdat Jelle toch nog last had van zijn lies en in de wissel moest beginnen.
Direct na het fluitsignaal van de scheidsrechters lieten de jongens van F4 zien, dat ze echt voor de overwinning wilde gaan.
Ze zetten snel druk op de tegenstander en waren erg gretig om de bal te krijgen.
Na een paar kleine kansen was het een doorbraak van Hessel, die F4 voor het eerst dit seizoen op voorsprong zette. 1-0! Iedereen was dolblij, maar kon ook weer snel omschakelen, omdat de aftrap al weer was genomen.
De tweede goal liet niet lang op zich wachten. Na eerst een schot op goal, welke tegen werd gehouden door DSS lukte het Mees toch om de 2-0 binnen te krijgen. Een verdienste van het hele team, omdat er achterin kordaat werd opgetreden door Bram en Pim.
Een van de mooiste goals van de wedstrijd volgde van de voet van Leon. Na een mooie aanval kreeg Leon de bal van Tije mooi breed gelegd en schoot hij snoeihard de bal in de linkerbovenhoek. Hieruit bleek het vertrouwen, dat de jongens de laatste weken hebben opgebouwd.
Langs de kant stonden de ouders en de coaches te jubelen van vreugde, omdat F4 goed liet zien hoe er gevoetbald moet worden.
Na de rust startten de jongens weer met de goede houding. Direct was er weer druk en overmoed, dat we wel even zouden winnen werd overwonnen. Bram stond op het middenveld goed te voetballen en zorgde voor rust en goede passes. Jelle had ondertussen de keepershandschoenen aangetrokken en stond in de goal alsof hij nooit anders heeft gedaan. Mees liet zich via de zijkant goed zien en liep de jongens van DSS er alla Robben uit.
Ook de inzet van Thomas was van grote waarde. Hij blokkeerde diverse ballen en zorgde ervoor, dat we konden omschakelen naar de aanval.
Ondertussen werd ook het zoeken naar een goal door Brent beloond. Brent scoorde de 4-0 en kwam als een echte goalgetter ook naar voren als de man van de 5-0.
Na deze 5-0 werd F4 iets laconieker en nonchalanter. De tegenstander was in staat om meer druk te zetten en kwam een paar maal dicht bij ons doel. Dit resulteerde in de 5-1.
Al met al voor F4 dus de eerste dikverdiende punten van dit seizoen!
Volgende week hebben we een weekend rust en op 18 oktober hopen we de F4 weer net zo gretig aan de start te zien!

Klasse werk jongens! Mooie show en een knappe prestatie van alle jongens in het team!!

Fotogalerij