Vitesse 22 F4 – Kon. HFC F13

Vitesse'22
Kon. HFC F13

Afgelopen zaterdag had de F4 een ware primeur!

Ze zijn de eerste dit seizoen, die het de Kon. HFC F13 moeilijk maakte en hen een achterstand bezorgde. Dit terwijl het hele team bij hen uit grote 2-jaars bestond.

Wat een knokkers die mannen van F4!! De 3-seconden regel zit er goed in en ze gaven de tegenstander geen seconde rust. Hierdoor ontregelden zij hun vaste spelletje en konden ze een supermooie goal scoren. Leon tikte de bal beheerst in de goal, nadat deze door Mees vanaf de rechterkant goed werd voorgezet.

Pas laat in de 1e helft viel de gelijkmaker.

Helaas duurde de wedstrijd iets te lang, want het harde vechten en druk zetten kostte veel energie. Hierdoor werd de uitslag uiteindelijk 1-5.

Ondanks deze uitslag weer een grote stap gezet. Voor elkaar knokken, mooi overspelen en vol enthousiasme!

Klasse jongens!

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.