Vitesse ’22 F4 – Odin 59 F9

03
Okt
Vitesse'22 F4
3
Odin 59 F9
1

Iedere week laten jullie een stijgende lijn zien in jullie voetbalspel. Vorige week hebben we -na een fantastische tweede helft- het eerste punt binnengesleept. Het was spannend of de stijgende lijn zich zou voortzetten.

Vandaag tegen Odin 59 F9 hebben jullie weer laten zien dat jullie een goed team zijn. Mooi weer en een leuke pot voetbal. Het publiek heeft van jullie genoten.
Alle spelers (en speelster) toonden 200% inzet. De linie’s hielden zich goed aan de afspraak. Mee naar voren in de aanval een mee in de verdediging bij balverlies. Dit resulteerde er in dat Odin geen enkele kans kreeg in de eerste helft. Sterker nog, Odin heeft de eerste helft geen enkele bal op het doel van Vitesse kunnen schieten. Maar ook wij hadden er in de eerste helft moeite mee de bal in het doel van Odin te krijgen. Drie keer op de paal en nog een keer op de lat. Maar ook vlak langs het doel. De keeper van Odin had het druk, maar de bal ging er maar niet in.

In de tweede helft was het beeld niet veel anders, maar nu lukte het wel de bal in het doel te schieten. Het publiek werd getrakteerd op mooie loopacties, mooie dribbels, veel schoten op doel en drie mooie doelpunten. Maar jullie lieten ook zien dat jullie goed kunnen verdedigen. Als jullie de bal kwijtraakten renden jullie meteen weer achter de tegenstander aan en probeerden jullie met man en macht de bal weer terug te pakken.

Bij het eindsignaal konden we 3-1 noteren. Jongens en meisje, complimenten voor jullie spel. De stijgende lijn heeft zich dus voortgezet.

Onze huisfotograaf was er ook. We kunnen dus weer volop genieten van het mooie beeldverslag.

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.