Vitesse ’22 F4 – SVA F9

Vitesse'22 F4
SVA F9

Vandaag stond op papier een leuke wedstrijd tegen een gelijkwaardige tegenstander op het programma. De wedstrijd ging dan ook een lange tijd gelijk op. De eerste helft werden er veel kansen gecreëerd, maar wilde de bal niet in het net terechtkomen.
Met een stand van 0-0 gingen we de kleedkamer in om limonade te drinken en ons op te peppen voor de tweede helft.

De tweede helft ging voor ons direct goed van start. Jullie bleven aanvallen en bij balverlies probeerden jullie gepassioneerd de bal weer af te pakken. Dit resulteerde al vrij snel in een mooi doelpunt voor ons.
Hierna gingen jullie weer goed op jullie plek staan en bleven aanvallen. Snel volgde het tweede doelpunt, waarna jullie de wedstrijd met nog een derde doelpunt afmaakten.

Jullie hebben weer top gevoetbald en het publiek -dat wederom in groten getale aanwezig was- heeft genoten.

Onze huisfotograaf was er ook, zodat we weer van een mooi beeldverslag kunnen genieten.

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.