Vitesse ’22 ME1 scoort er op los…

Vitesse'22 ME1
Berdos ME1

Vandaag speelde Vitesse ME1 de eerste thuiswedstrijd van de competitie. Het was na de enorme regenval van de afgelopen week spannend of de wedstrijd wel door zou gaan, maar het veld was prima bespeelbaar en bovendien was het prachtig voetbalweer.
Alle meiden waren weer topfit en hadden er veel zin in. Na het eerste fluitsignaal van de scheidsrechter trok Vitesse direct ten aanval. Al snel bleek dat onze talenten op scherp stonden, want binnen vijf minuten stond het 2 – 0. In de eerste helft werd in totaal vijf keer gescoord door Vitesse. De meiden van Berdos konden daar weinig tegenin brengen. Onze keepster Silke had een rustige ochtend.
Na de rust ging Vitesse gewoon door met scoren. Door een tomeloze inzet van alle speelsters en goed samenspel wisten we maar liefst nog acht doelpunten te scoren, zodat de eindstand 13 – o in het voordeel van Vitesse was.
Na de wedstrijd gingen de meiden richting de bowlingbaan van Heiloo om daar de voetbal te verruilen voor een bowlingbal. De meiden bleken nog volop energie te hebben, want er werd met veel plezier menig kegel om gegooid. Het bowlingfeestje werd besloten met een patatfeestmaaltijd.
We kunnen terug kijken op een fantastische zaterdag meiden. Meiden: bedankt voor jullie inzet en enthousiasme!