Vitesse bekert verder na 0-3 zege op Meervogels

Meervogels
Vitesse'22 1

Dinsdagavond werd de 2e helft uitgespeeld van het eerder door lichtproblemen gestaakte bekerduel tegen Meervogels in Akersloot. De winnaar zou door bekeren terwijl bij een gelijkspel Kolping Boys de lachende derde zou worden.

Het werd een simpele overwinning van Vitesse, dat gedreven aan de wedstrijd begon. Binnen 10 minuten leverde dat al een voorsprong op toen de keeper van Meervogels een schot van Lennert Beentjes los liet waardoor Jort Kaandorp de bal kon binnentikken. Daarna bleef Vitesse gevaarlijk en kreeg Meervogels nauwelijks vat op de aanvallers. Door 2 doelpunten van Robin Bakker werd het duel definitief beslist in het voordeel van Vitesse. Meervogels kreeg ook nog wel wat scoringsmogelijkheden maar achterin wist de 16-jarige (!) invaller keeper Jelle Limmen zijn doel schoon te houden. Met een van zijn verre uittrappen had hij bovendien zelfs nog een aandeel in een van de doelpunten.

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.