Vitesse F1 wint meer dan verdiend van Sporting Krommenie F1

21
Sep
Sporting Krommenie
1
Vitesse'22 F1
5

Zaterdag 21 september,

Een voor de F-jes late wedstrijd uit bij Krommenie. Spelen om 13:00 is nieuw voor de F1, maar ze waren allemaal erg goed uitgeslapen.

Op het nieuwe gedeelte van Krommenie, op een kunstgras mat, werd dus afgetrapt. Door het uitstekende veldspel en verzorgde opbouw kon de F1 steeds bouwen aan nieuwe aanvallen. Dit werd al snel in de eerste helft goed afgemaakt door Teun. 0-1! De F1 liet het hier niet bij en zette constant de verdediging onder druk en zorgde hiervoor dat de keeper steeds de lange bal schoot in de voeten van Vitesse. Umud, na een uittrap zo in zijn voeten, kon makkelijk de 0-2 binnen schieten.  Ook de 0-3 liet niet lang op zich wachten. Weer schoot Teun op doel en maakte er zowaar 0-3 van! Wat een luxe, en totaal zelf afgedwongen. Dit betekende niet dat Krommenie het hierbij liet zitten, na een paar gevaarlijke counters/aanvallen liet de snelle spits van Krommenie iedereen zijn hielen zien en scoorde hij de 1-3. Met deze tussenstand gingen we ook rusten.

Teun op goal, Milan van het doel af en in het veld. Vitesse werd iets onrustiger en ging de bal teveel naar voren schieten, hiermee zorgde ze ervoor dat Krommenie kansen kreeg maar Teun hield er een hoop uit. Na een paar grote kansen nam Vitesse het weer over en scoorde ze een geweldige goal. De 4 vs 2 werd heel goed uitgespeeld door Luc, Umud en Sem. Jens nam over en schoot de bal met binnenkant voet binnen. 1-4! Dit kon niet meer misgaan. Na een uitstekende voorzet van Milan liep Mees de bal binnen. 1-5, hierna werd meteen afgefloten. Ook bijna alle penalty’s werden goed in de hoek ingeschoten.

 

Jongens, super gedaan. Volgende week Fortuna Wormerveer, een zeer sterke tegenstander. Weer zo spelen!

 

Milan

Lars

Jens 1x

Luc

Teun 2x

Mees 1x

Sem

Umud 1x

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.