Vitesse F1 wint ondanks niet geweldig spel

16
Nov
FC Uitgeest
2
Vitesse'22 F1
3

16 november,

 

Om 10:15 speelde we tegen Uitgeest, in Uitgeest. Het werd een spannend potje, met een verdiende winnaar. Maar we maakte het onszelf onnodig moeilijk.

Vanaf het begin liet Vitesse wel beter te zijn, maar grote kansen? Nee. Lars Noom had 2 kansen maar liet deze onbenut. Voor de rest ging de bal goed rond, maar was niet iedereen wakker. Hierdoor leden we veel slordig bal verlies. Uitgeest raakte dan ook al snel de paal. Na dit moment nam Vitesse de wedstrijd over en kwam het verdiend op 0-1. Lars Noom die doorliep in een kluts situatie en deze tegen zich aan geschoten kreeg. Hierdoor hobbelde de bal zomaar de goal in, 0-1! Helaas hielp Vitesse dit niet, vlak voor rust viel de 1-1. Een mooie actie van de Uitgeest speler die Milan kansloos liet.

Rust, tips worden meegegeven, onvrede geuit en complimenten worden uitgedeeld, hopen dat het beter zal gaan… Mees op goal ipv Milan.

Helaas, meteen na de rust staan we te slapen, niet te kijken waar onze man staat en via 2 benen van Vitesse gaat een rollertje van een corner erin. Een korte periode van onrust in het spel heerst, ballen naar voren geschoten zonder idee en een heel groot speelveld. Totdat Lars de bal krijgt, deze schitterend meegeeft op Teun en deze keurig afmaakt. 2-2! Hier laten ze het niet bij zitten, er kort wat energie vrij en dit leidt tot een mooie goal van de mee opgekomen Jens. 2-3! Gelukkig stond Mees prima te keepen, want op het laatst geven we nog kansen weg, maar Mees hield ze eruit.

Jongens, dit was niet het beste wat ik ooit gezien heb van jullie, maar toch met vlagen heel keurig gespeeld. Het is ook lastig zonder wissels. Over 2 weken de koploper Odin F1 op bezoek!

 

Milan

Lars de Vries

Jens 1x

Mees

Teun 1x

Sem

Lars Noom 1x

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.