Vitesse F1 wint van koploper door geweldige eerste helft

30
Nov
Vitesse'22 F1
3
Odin F1
2

30 november,

 

Voor de F1 stond een prachtige wedstrijd op het programma. Odin F1 kwam op bezoek en die hadden alles nog gewonnen. Vitesse deed het niet veel slechter, met slechts 1 verlies partij en de rest gewonnen. We begonnen toch wat onwennig, weinig communicatie zorgde ervoor dat er veel bal verlies werd geleden en helaas kwamen we ook op 0-1. Een mooie knal van de laatste man van Odin. 0-1 dus, gelukkig reageerde Vitesse zeer goed. Een sterk spelende Teun kwam aan de bal na een goede opbouw van Milan en Mees en speelde 2 man uit. Hij schoot van redelijk ver en deze vloog er geweldig in!! 1-1! Dit hakte er in bij Odin, want hierna kreeg Vitesse het betere van het spel. Een corner die opnieuw werd ingebracht door Luc kon, na heel wat benen te hebben geraakt, worden ingetikt door Jens. 2-1 voor Vitesse F1! En Vitesse ging maar door, wat een energie werd er in de eerste helft gelegd. Opnieuw een super mooie aanval, misschien wel de mooiste van het seizoen: Milan naar linksback Mees, naar linksvoor Teun, en via uitgezakte spits Sem kwam de bal bij rechtsvoor Lars die de bal super goed voor gaf en Teun schoot de bal hard binnen! 3-1 bij de rust! Eigenlijk had meteen de 4-1 gemaakt moeten worden voor de rust, maar dit gebeurde helaas niet.

Rust. Lars de Vries ging helaas weg in de rust. Sinterklaas kwam naar het werk van zijn vader en dat kan je natuurlijk niet laten gaan.

In de kleedkamer werd nog maar eens duidelijk gemaakt dat we er nog lang niet zijn en dit bleek in de 2e helft ook wel. Zonder wissels nog een keer 20 minuten gas geven.

Vitesse werd iets onrustiger in balbezit, iets minder in de organisatie en duels werden meer gewonnen door Odin. Ondanks dit kreeg Vitesse de aller grootste kans, maar Lars Noom kreeg hem helaas niet tussen de palen. 20 seconden later lag hij er helaas wel in voor Odin. 3-2! Hierna werd het toch erg billenknijpen, gelukkig pakte Milan een paar ballen zeer goed. In de allerlaatste seconde raakte Odin nog de lat, maar gelukkig werd er meteen afgefloten. Odin had misschien een puntje verdiend, maar ze bleven alle 3 bij Vitesse.

Jongens, super hard gewerkt en goed gespeeld. Ontzettend knap om van deze tegenstander te winnen!

 

Milan

Lars de Vries

Jens 1x

Mees

Luc

Sem

Lars Noom

Teun 2x

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.