Vitesse JO9-4 – ADO’20 JO9-4

13
Okt
Vitesse'22 JO9-4
8
ADO'20 JO9-4
2

Goedemiddag allen!

Vooraf; excuus. Het verhaal begint ietwat eentonig te worden. Elke week weer zo’n positief verhaal in de app. Het spijt me, kan er niets aan doen. Ja, we spelen leuk. Kids hebben lol en we scoren volop. En na 40 minuten stappen we wederom winnend van ’t veld. C’est la vie.

 

Vandaag stonden de buren uit Heemskerk op veld F2 voor een onderling treffen. Vitesse ’22 JO9-4 – ADO ’20 JO9-4. Ondanks de snelle 1-0 achterstand corrigeerde onze spelers dat nog binnen de eerste 10 minuten met een loepzuivere hattrick van Pelle. 4-1 na rust.

De tweede tien minuten bleven doelpuntloos, en des te beter, beetje aan elkaar gewaagd, maar ook onnodig veel ‘egoïsme’. Drie corners op rij werden door drie verschillende spelertjes getracht vanaf de hoekvlag binnen te schieten. Op zich heel normaal, de wil om te willen scoren, ook fijn voor ons om daar dan op te wijzen. Als je een klein beetje om je heen kijkt zie je zo nu en dan nog een ander zwart-blauw shirtjes vrij staan.

Met de hints en tips in de hand liepen we uiteindelijk uit naar 5-1 en 8-2. Mét overspel en prachtige goals. Een van de laatste doelpunten van Sven na een voorzet van Ivan was genieten. (En we laten het maar in het midden of het per ongeluk of bedoeld was…) Overigens mag Luuk vandaag niet onvermeld blijven. Twee goals van zijn voet, waarbij de eerste geheel door hemzelf gecreëerd werd. Die kleine man weet je elke weet te verbazen over z’n progressie.

Uiteindelijk liepen we dus glimlachend met 8-2 van ’t veld. De zesde overwinning op rij. En dat hadden wij bij Vitesse natuurlijk ook niet verwacht..

 

Volgende week zaterdag spelen we wederom thuis en wederom tegen ADO ’20. Nu voor de beker. We vervolgen dan met hetzelfde zelfvertrouwen de rechte weg richting de Kuip. Aanvang van de wedstrijd is 10.00. Kaartverkoop is, meen ik, zojuist gestart. #Ubentwelkom.

 

Met heerlijk groet en geniet van het laatste zomerweer in oktober,

 

André & Dirk Jan

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.