Vitesse JO9-4 – ADO’20 JO9-5 Beker

20
Okt
Vitesse'22 JO9-4
16
ADO'20 JO9-5
4

Vanochtend mochten ook de jongens van JO9-4 het bekertoernooi vervolgen. Na twee eerder gewonnen partijen tegen Velsen en ODIN was nu ADO ’20 de tegenstander.

Vorige week speelden we in de competitie ook al tegen ADO, maar helaas bleek ook dit andere team uit Heemskerk echt een maatje te klein voor de zeven Castricumse jongens van Onder 9-4.

De wedstrijd, in -verdorie, wederom prachtig weer- is echt geen moment spannend geweest. 4-0, 10-2, 12-3 en uiteindelijk 16-4… Een letterlijke verdubbeling van de 8-2 tegen ADO vorige week.

 

Doelpunten uit alle kanten en hoeken. Elk schot op doel was een zo’n beetje een treffer. Een groot deel van onze mannetjes heeft echt een goede harde knal, mooi te gebruiken als voorzet of als strakke bal op de keeper. Want ze beginnen elkaar echt te vinden.

We zijn benieuwd wat de volgende ronde in het bekertoernooi gaat brengen, maar we zijn nu reeds twee stappen verder dan vorig jaar. Leuk en spannend dus, dat avontuur!

Maar, eerlijk is eerlijk, een partij beschreven zoals hierboven (👆🏻) van JO9-1, is spannender om naar te kijken dan de pot bij ons. Maar ach, in het bekertoernooi weet je immers niet wat je tegenover je krijgt. Een beetje geluk met de loting heb je dan ook nodig.

Een wedstrijd met meer tegenstand verwachten we volgende week in de competitie weer wél. We zijn benieuwd, uit spelend tegen Castricum JO9-3. En ook wij willen die ongeslagen status na zeven wedstrijden natuurlijk behouden.

 

Zodra de tegenstander in de volgende ronde bekend is hoort u van ons! #OpwegnaardeKuip.

 

Goed weekend,

 

André & Dirk Jan

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.