Vitesse JO9-4 – DEM JO93

DEM JO9-3

Beste voetbalvrienden.

Hierbij het wekelijkse bulletin van de helden der JO9-4. Vanochtend waren we, onder een prachtige nazomerzon, te bezichtigen op de Puikman. Veld F2 was de locatie op wat een prima partij moest worden. 6 man sterk en daar bovenop nog een vriendelijke Siem uit JO9-1 om het team compleet te maken. De Beverwijkse katholieken van DEM waren onze tegenstanders en na een heerlijke warming-up lieten de Vitessenaren er geen enkel misverstand over bestaan wat de intenties van de dag waren. 47 echte secondes waren verstreken en de 2-0 stond al op het bord.

Voor de supporters langs de kant was het dus scherp blijven, want dat ging echt heel snel.

Gelukkig voor ons én voor de tegenstander werd het geen slachtpartij. Dat de verschillen groot waren en een overwinning zeker, was wel duidelijk. Maar we zagen voor prima samenspel.

Juist op zo’n dag kun je elkaar zoeken en ook vinden. Proberen de bal over te spelen en de ander ook iets te gunnen.

3-0, 5-1, 8-2 en uiteindelijk 10-4 bleek een mooie eindstand. Met pareltjes van doelpunten, mooie reddingen en een vrije trap van Chris op de lat als mooi slot.

Na vier wedstrijden moet onze eerste nederlaag nog komen, maar gezien de vrolijkheid, de vechtlust, het enthousiasme en de persoonlijke groei die de jongens elke week tentoonspreiden,

zien we de komende weken met vertrouwen tegemoet.

Volgende week spelen we bij de collega’s uit Heemskerk. Het plaatselijke ODIN zal ons daar ontvangen. Ik heb begrepen dat er nog kaarten beschikbaar zijn. Grijp die kans!

Goed weekend allen!

André & Dirk Jan

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.