Vitesse MD1 – KSV MD1

31
Okt
Vitesse'22
4
KSV MD1
1

Na een aantal wedstrijden, waarbij de meiden van MD1 steeds beter gingen voetballen, maar dit helaas niet in winst wisten om te zetten, kwam afgelopen zaterdag de ommekeer.

Op een stralende dag stonden de meiden van het beginsignaal direct goed. Knokken om iedere meter, beter vanuit je eigen positie spelen en vooral ook rust als je de bal aanje voet hebt en niet zomaar de bal naar voren knallen.

Resultaat: 4-1 winst met allemaal plaatjes van doelpunten!

Al direct in de eerste minuut was er een grote kans na een mooie aanval vanaf de zijkant. Helaas ging deze bal net langs de verkeerde kant van de paal. Maar halverwege de eerste helft dan toch een goal. Jade nam tijd om goed te kijken en zette daarmee Wies aan het lopen, die na een mooie rush via de linkerkant de 1-0 maakte. Puntje van aandacht is, dat we na die 1-0 de kop er niet bij hadden en de tegenstander zo via de as van het veld naar onze goal mocht lopen. 1-1. Voordeel was wel, dat toen de meiden echt wakker waren.

Met name in de tweede helft hebben ze laten zien goed te kunnen voetballen. Direct voorin storen en mooie combinaties. Dewi vertrok na knap verdedigend werk van Kyra ongeveer van eigen helft en wist knap de keeper te passeren, wanneer het 2-1 was. Daarna lieten ze KSV niet meer ontsnappen.      Romee maakte een knap doelpunt door van grote afstand op de goal te schieten en de bal over de keeper te krijgen.

Ondertussen hield Malika en Titia samen met Mandy de spits van KSV in de tang en waren Pleun en Parisa aan de rechterkant te sterk voor hun tegenstanders. Op goal had Laura dan ook weinig te doen.       Voorin waren Puck en Dewi knap aan het storen en dat vertaalde zich in het tweede doelpunt van Dewi.

Mooi werk meiden! Erg leuk voor de toeschouwers om naar te kijken.                                                Dinsdag tijdens de lichtwedstrijd een goed moment om dit nog een keer te laten zien, zodat we zaterdag weer de drie punten kunnen gaan pakken.

 

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.