Vitesse ME1 verliest nipt van Kolping Boys ME1

17
Okt
Kolping Boys ME1
2
Vitesse'22 ME1
1

Vitesse ME1 moest vanochtend vroeg naar Alkmaar om daar tegen het hooggeklasseerde Kolping Boys ME1 te voetballen. De meiden van dit team hadden in de afgelopen wedstrijden nogal wat doelpunten gemaakt, dus we waren de wedstrijd voorzichtig begonnen om te kijken hoe sterk de Kolping Girls wel waren. Dit pakte goed uit, want Vitesse wist in de eerste helft goed stand te houden. Onze keeper Silke bleek in topvorm te zijn, want zij hield door hele knappe reddingen de nul. Tot ieders verrassing kwam Vitesse zelfs voor de rust op een 0 – 1 voorsprong door een wereldgoal van Dewi.
Na de pauze kreeg Kolping meer vat op het spel en wisten de Alkmaarders helaas twee keer te scoren. De meiden van Vitesse probeerden nog wel te scoren, maar de bal wilde maar niet in het doel van de tegenstander terecht komen. Aan het einde van deze spannende wedstrijd stond uiteindelijk de stand 2 – 1 op het scorebord.
Dat de meiden van Vitesse heel wat in hun mars hebben, bleek wel bij het penalty’s nemen na afloop van de wedstrijd. Negen van de tien spelers wisten hun strafschop te verzilveren. Dat is gewoon top!
Meiden van Vitesse: jullie verdienen een groot compliment voor jullie positieve en geweldige inzet. Het was erg leuk om naar jullie te kijken. En misschien was een gelijkspel wel op zijn plaats geweest…
Volgende week is er vanwege de herfstvakantie geen trainen en geen wedstrijd, maar in de week na de vakantie gaan we weer hard trainen om daarna op zaterdag Limmen aan onze zegekar te binden.

Fotogalerij