Vitesse ME1 wint van Volendam in eigen huis.

03
Okt
Volendam ME2
0
Vitesse'22 ME1
6

Vandaag vertrokken wij met een volledige èn fitte selectie naar Volendam om daar de -altijd lastige- uitwedstrijd te spelen aan de dijk.
Nadat iedereen eindelijk op het terrein was gearriveerd (wat een reis…), begonnen de meiden van Vitesse onder een stralend zonnetje aan een goede warming up op het kunstgras. Helaas misten we wel de BN-ers op het complex.
Direct na de aftrap, werd duidelijk dat Vitesse ME1 voor de overwinning ging. Maar omdat Volendam nogal ‘op een kluitje’ verdedigde, was het voor de spitsen erg lastig om tot scoren te komen. Onze verdedigers gaven verder weinig kansen weg. Gelukkig wist Rosa uiteindelijk toch te scoren, zodat de ruststand 0 – 1 was.
Na de pauze wist Vitesse beter raad met de speelwijze van Volendam. Er werd goed gecombineerd en alle spelers bleven goed op hun plek spelen.  In de tweede helft werd maar liefst vijf keer het net van het Volendam-doel gevonden. En omdat Silke en haar verdediging het Vitesse-doel schoon wisten te houden, werd de eindstand 0 – 6.
Wat een mooie wedstrijd meiden, goed gedaan hoor! Na afloop van de wedstrijd hebben we om de overwinning te vieren nog even een harinkje naar binnen gewerkt.
Volgende week spelen we thuis tegen Kwiek ’78. We zijn benieuwd wat het dit keer wordt…

Fotogalerij