Vitesse ME1 wint met grote cijfers van Limmen.

31
Okt
Vitesse'22 ME1
13
Limmen ME1
1

Na de twee verloren wedstrijden in de afgelopen weken wisten de meiden van Vitesse ME1 vandaag weer eens te winnen. En hoe, want in de derby tegen Limmen ME1 werd het maar liefst 13 – 1 voor Vitesse.
Direct na het beginsignaal bleek dat de meiden van Vitesse zich wilden revancheren voor de twee nederlagen tegen Kwiek en Kolping Boys. Er werd door iedereen hard gewerkt en bovendien lieten onze talenten een mooi staaltje combinatievoetbal zien. Binnen een kwartier stond het al 5 – 0 voor Vitesse. En daar bleef het niet bij. Voor de scheidsrechter was het vandaag alleen erg lastig om zonder telraam de stand bij te houden. Wij dachten namelijk allemaal, dat we met de mooie stand van 10 – 0 de rust ingingen, maar volgens de scheids was het 9 – 0…
Na de rust deden de meiden van Vitesse het wat rustiger aan om zich te sparen voor de lichtwedstrijd van aanstaande dinsdag. Er vielen echter nog diverse doelpunten en wij gingen er daarom van uit dat de eindstand 16 – 1 was. Maar de scheidsrechter was nu ook even de tel kwijt: 13 – 1. De vreugde van de meiden was daarom niet minder.
Meiden: jullie hebben weer laten zien dat jullie goed kunnen voetballen. Goed gedaan hoor!

Fotogalerij