Vitesse ME1 wint zespuntenwedstrijd

14
Nov
Vitesse'22 ME1
4
Reiger Boys ME1
0

Zaterdag 14 november speelde Vitesse ME1 een zespuntenwedstrijd tegen Reiger Boys ME1. Onze meiden hadden namelijk tot nu toe drie punten meer vergaard dan de meiden uit Heerhugowaard en konden door winst op zes punten afstand komen.
Na een stormachtige warming-up begon Vitesse onmiddellijk druk te zetten, waardoor de tegenstander het moeilijk had om tot een aanval te komen. Door goed samen te spelen, kregen onze spitsen vele scoringskansen. Uiteindelijk wisten onze meiden er voor de rust drie te verzilveren. En omdat onze verdediging amper kansen weggaf, stond het met de rust 3 – 0 in het voordeel van Vitesse.
Na de rust bleek, dat Reiger Boys een andere verdedigingstactiek had. Onder aanvoering van een andere keeper stonden er nu maar liefst vier (en soms vijf) spelers te verdedigen. Vitesse had het hier, mede door de harde wind, moeilijk mee. Er ontstonden door het stugge verdedigen nog maar weinig echte kansen. Puck bepaalde met een hard schot de eindstand op 4 – o.
Meiden, jullie hebben weer veel geleerd. Het is erg leuk om te zien, dat er door jullie steeds meer wordt samengespeeld en dat jullie daardoor iedere wedstrijd beter gaan spelen.
Volgende week hebben we een vrije ronde, maar we gaan natuurlijk lekker trainen bij Iris. Op 28 november a.s. is de derby tegen FC Castricum en gaan we het verlies in de oefenpot even rechtzetten…

 

 

Fotogalerij