Vitesse O11-2-FC Uitgeest O11-2

15
Okt
Vitesse'22
2
FC Uitgeest O11-2
6

Na een nacht met veel regen, was het eerst even checken of de wedstrijd van vandaag door ging.
Er was goed nieuws de velden hadden de keuring doorstaan.
Vandaag stond een zware wedstrijd op het programma voor onze mannen van O11-2,de ongeslagen Koploper FC Uitgeest kwam op bezoek bij ons.
Na de warming-up en de opstelling klonk voor onze mannen klokslag 9.45 het fluitje van de scheidsrechter.
De opdracht was duidelijk allemaal je mannetje oppakken en bij balverlies direct druk zetten om zo snel mogelijk de bal weer in bezit te krijgen.
Al snel was duidelijk dat Uitgeest niet voor niks boven aan staat. Vitesse had verdedigend zijn handen vol om Uitgeest af te stoppen, na een paar knappe reddingen van Sylvan was het toch Uitgeest die als eerste het net wist te vinden.
Vitesse ging na de achterstand wat meer op zoek naar de aanval en dat resulteerde na een knappe snelle aanval in de 1-1 van Siep.De rust naderde en de mannen hadden een hoop energie in de eerste helft gelegd en dachten met 1-1 te gaan rusten.
Maar helaas nog voor de rust werd er vergeten mee te lopen met de verdediging, wat voor Uitgeest een mannetje extra opleverde en de 1-2 betekende.
Dit gaf voor in de rust een goed voorbeeld voor wat er gebeurd als je niet met je mannetje meeloopt en je het duel te slap aan gaat.
Na de limonade en een peptalk kon de tweede helf van start gaan. Vitesse begon fel en stond verdedigend sterk met Robert, Kai en Thijs S. Van achteruit werd Luuk 2x vrij voor de keeper gezet, maar helaas lukte het niet in de afwerking.
Uitgeest dacht als Vitesse de kansen laat liggen dan schieten wij ze er wel in, zo liepen ze snel uit naar een 1-6 voorsprong. Het slotakkoord was echter voor Vitesse de jarige Thijs D wist als laatste van de ochtend zijn doelpuntje mee te pakken.
De scheidsrechter floot af en de mannen konden zich opmaken voor de pingels want daar begint het klassement al een beetje mee te spelen.
Robert,Thijs S,Thijs D,Stijn en Daan verschalkte de keeper.
Luuk,Siep,Kai en Sylvan hadden minder geluk.
Verlopig gaat Luuk aan de leiding met 3 rake penalties gevolgd door 4 man met 2 rake penalties.
Volgende week hebben we een bekerwedstrijd tegen Castricum O11-3, door weer hard met en voor elkaar te werken moet dat goed komen en kunnen de 3 punten naar Vitesse.

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.

Meer verslagen van Vitesse'22 JO11-2