Vitesse wint met hangen en wurgen van Foresters

07
Dec
De Foresters
3
Vitesse'22 f1
4

7 december 2013,

Vitesse mag naar Heiloo als de Sint net het land weer uit is, en laat met vlagen redelijk voetbal zien. Alleen was dit niet het niveau wat we van de jongens mogen verwachten. Gelukkig door goals van 2x Teun, Jens en Lars wint Vitesse, maar met een beetje pech steelt Foresters een punt.

Al snel in de wedstrijd kwam Vitesse F1 op voorsprong, een mooi goal van Teun 0-1. Die de bal met zijn linkerbeen tegendraads binnen schiet. Op dat moment was dat redelijk terecht, we hadden al meerdere kansen gehad alleen het was wat onrustig in het veld. Weinig balbezit en iedereen liep naar elkaar toe, dit maakt het ook niet veel makkelijker. Helaas viel na een kwartier de gelijkmaker, het dekken aan de verkeerde kant en de spits van Foresters schiet hem knap binnen, Mees gepasseerd. 1-1. Gelukkig komt de voorsprong voor de rust alweer terug, Teun schiet van grote afstand en de bal gaat door de handen van de keeper, 1-2! Zijn 15e(!!!) van de competitie

Rust

Na de rust komt Vitesse wat sterker terug. Ze maken na een goede corner van Milan de 1-3. Jens kopt deze bal zeer knap binnen. Dit was al zijn 16e(!!!) van de competitie, lang lijkt het goed te gaan. Vitesse creeërt kansen, is beter maar maakt het niet af. Sem schiet meerdere malen nét naast het doel. Foresters komt helaas toch terug in de wedstrijd, slap verdedigen, of beter gezegd kijkend verdedigen wordt afgestraft door een klein behendig mannetje van Foresters en hij maakt er 2-3 van. Zou het dan toch nog mis gaan?? Het antwoord is gelukkig nee, want na een schot op doel is Lars Noom er snel bij om deze van richting te veranderen en de 2-4 te maken. Foresters scoort in de allerlaatste minuut nog de 3-4, weer staan we te kijken in plaats van de bal af te pakken. Penalty’s gingen er allemaal goed in en Mees liet er slechts 1 door!

Zaterdag ”kampioenswedstrijd”  tegen Limmen, dat soort wedstrijden onthou je altijd! Laten we hem maar winnend afsluiten.

Mees

Lars de Vries

Jens 1x

Luc

Sem

Teun 2x

Lars Noom 1x

Milan

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.