Vitesse’22 JO15-3 FcCastricum JO15-4: mooi voetbal!

FcCastricum JO15-4

Vitesse’22 JO15-3 FcCastricum JO15-4: mooi voetbal!

De wedstrijd tegen FcCastricum JO15-4 was een inhaalwedstrijd in de beker en voor ons een manier om weer wat vertrouwen te tanken. Na te zijn afgedroogd vorige week, wilden we wel weer een keer aan de positieve kant van de score staan en gezien de resultaten van FcC behoorde dat tot de mogelijkheden. Vrijdag werden we nog wel even geconfronteerd met een invalverzoek voor Matthies, maar zaterdag stonden we met een uitgebalanceerde groep aan de start.

FcCastricum heeft het ons niet moeilijk gemaakt. We waren veel sterker, maar dan loop je juist het gevaar om als een reflex met z’n allen op een kluitje te gaan voetballen. Dat deden we juist niet! We bleven keurig ‘groot’ staan waardoor we ruimte kregen en de dubbele cijfers konden realiseren. Dat hadden er ook meer kunnen zijn, want het vizier stond niet altijd scherp.

Kortom, we hebben een leuke wedstrijd gespeeld en laten zien dat we kunnen voetballen. Verleggen van het spel achter langs, opbouw vanaf de keeper, mooie rushes over de diagonaal, strakke voorzetten vanaf de achterlijn….. Het zat er allemaal in, en …. Wederom een geweldig meespelende keeper. Dat is echt onze kracht!

Goed gedaan jongens! Dit jaar geen wedstrijd meer. Dat wordt pas weer in 2017. Wel nog training, maar daar vertelt de site alles over

Gelukkig Nieuwjaar!