Vitesse’22 JO15-3 Forresters; Kansloos ten onder.

03
Dec
Vitesse'22
1
Forresters JO15-3
15

Vitesse’22 JO15-3- Forresters: kansloos ten onder.
De wedstrijd tegen Forresters JO15-3 was voor ons een kansloze operatie. Het werd direct duidelijk waarom dit de koploper was.

Op de eerste plaats staken ze fysiek een kop boven ons uit en waren we kansloos in de duels.
Daarnaast moesten wij dealen met een afwezige keeper wat ons deed beseffen hoe belangrijk een stabiele sluitpost is. Hidde verving hem met verve, maar  keepen is toch andere kost!
Ook bleek Forrester nog goed te kunnen voetballen ook en toen wij door problemen met onze conditie, niet meer ver van het doel konden spelen, werd bijna elke fout van ons omgezet in een kans voor hun en daarvan werd een groot deel omgezet in een doelpunt.

Verder moet iedereen een groot compliment krijgen voor de wil om te blijven voetballen. We hadden ons natuurlijk kunnen ingraven in de 16 en alle ballen over de zijlijn kunnen schoppen. Maar nee, elke aftrap werd door ons gezien als een kans om een goede aanval op te zetten en dat deden we goed! Keurig. Ook bleven we goed werken en de taken zo goed mogelijk uitvoeren. En daarvoor kregen we loon naar werken. Met name Yvano die zich keer op keer niet liet kisten en uiteindelijk voor de ere-treffer zorgde!

Komende week gaan we weer lekker trainen en vermoedelijk spelen we zaterdag tegen FcCastricum in de beker! Let op de site voor de extra informatie. Het kan zelfs zijn dat we de 17e nog tegen Meervogels spelen. Jullie worden tijdig geïnformeerd daarover.

Groeten,

Marcel en Tjeerd

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.