Vitesse’22 JO9-4 – DSOV JO9-3

25
Mei
Vitesse'22 JO9-4
7
DSOV JO9-3
14

Oké, koppies weer scherp, hoofd omhoog en er vol tegenaan. Dat wat ’t devies. En het ging beter. Ze kwamen er niet zo makkelijk meer doorheen en scoorde ook nog maar een goaltje. 1-3 bij rust. We hadden er zelf zeker nog wel een paar mogen  inprikken, maar het vizier voorin stond niet geheel superscherp.

Het derde kwart was een waar spektakel met acht goals in totaal en vier aan beide kanten. 4-4. Het was volle bak voor iedereen en eerlijk is eerlijk, dat hadden ze niet verwacht. Zelfs de coach sprak de befaamde woorden; ‘zoveel tegenstand hebben ze in weken niet gehad’. Lekker complimentje voor de boys dus die het daar ook bij lieten, want het 4e kwart was met 1-5 weer een maatje te groot.

JO9-4 liep vandaag gewoon tegen een te goede tegenstander aan en combineerde dat met wat sporadisch wandel in plaats van rengedrag. Er valt bij ons zeker nog winst te halen als de jongens besluiten wat pro-actiever achter de bal of tegenstander aan te rennen in plaats van zichzelf te activeren als de bal er reeds langs rolt. Positieve noot; deze gasten gaan een geweldige avondvierdaagse tegemoet. Reken daar maar op!

Dus; nog twee bekers te halen en dat is dit team, dat een waar vriendengroepje is geworden, de geschiedenisboeken in. U hoort nog van ons. Reken daar maar op.

Ik zou zeggen goed weekend, maar ja… Het is reeds zondagavond 22.00. Goede werkweek gewenst dan maar!

André en Dirk Jan

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.