Vitesse’22 JO9-4 – Odin 59 JO9-4

ODIN JO9-4

Lieve vrienden van de Puikman,

Vanochtend waren onze collega’s van ODIN op bezoek voor een duel tussen O9-4 tegen O9-4. En hoewel de zon geheel ontbrak en zich niet zien was het op zich prima voetbalweer. Wedstrijden tussen Vitesse en ODIN zijn ons over het algemeen goed gezind, de wedstrijdjes zijn leuk en gelijk opgaand en tot in de laatste minuten spannend.

Zo ook deze pot. Het was duidelijk dat dit ODIN kwalitatief een iets beter ploegje had, maar de conclusie na 40 minuten was dat we de beste wedstrijd van Vitesse JO9-4 zojuist aanschouwd hadden. We verloren de pot, dat dan wel, met 9-11 maar we speelden echt goed. Het verschil in uitslag werd door ODIN eigenlijk pas in het laatste kwart gemaakt.

De hele wedstrijd was het een wisseling van aftrappen, steeds kwam ODIN voor en kwamen wij gelijk. Eenmaal hebben we voorgestaan, maar dat was helaas van korte duur. 1-2, 3-3, 6-7 en 9-11 waren de tussenstanden.

En wat was er dan zo goed vandaag? Het duo Ivan-Pelle voorin bleek enorm trefzeker. Niet alleen scoorden ze individueel veel, maar ze vonden elkaar tweemaal prachtig met een assist. Ivan op Pelle en later Pelle op Ivan. Ik doe overige onze andere vier heren van de dag enorm tekort als ik het alleen bij dat duo laat. Luuk, Sven, Chris en Jasper droegen allen op hun eigen manier bij aan het succes van een goede wedstrijd. Op de bal af blijven lopen, goed verdedigen, steekpasjes en mooie reddingen wisselden elkaar af. Prima assist van Sven dat voor een doelpunt zorgde, hard werken van Luuk dat uiteindelijk een ander van zijn team een doelpunt oplevert, Mooie reddingen van Chris in het laatste kwart en werklust bij Jasper die zich niet snel laat passeren.

Tuurlijk, winnen is leuk. Maar een hele mooie pot voetbal op de mat leggen waar je als leiders -maar onze enorm trouwe ouders langs de lijn- enorm van geniet heeft toch de voorkeur. De jongens zelf waren ook behoorlijk enthousiast.

Potverdorie, want hebben een leuk team voetballertjes bij elkaar zeg. Jammer dat de samenvatting niet op YouTube terug te vinden is, het was inspiratiemateriaal geweest!

Volgende week spelen we weer uit, ergens onder rook van de Hoogovens vermoed ik. Mag de pret niet drukken, als het aan ons gelegen had waren we morgen al gegaan. #zinin.

Goed weekend,

André en Dirk Jan

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.