Vitesse’22 JO9 8M – Buitenveldert MO9 1

06
Okt
Vitesse'22 JO9 M8
2
Buitenveldert MO9 1
6

Op zaterdag 6 oktober 2018 om 09:00 uur was de aftrap van de wedstrijd tussen onze 6 meiden tegen de meiden van Buitenveldert, die maar liefst 4 wissels hadden meegebracht. (waarschijnlijk hadden zij van hun stadgenoot AFC vernomen dat wij allen in een berenconditie verkeren). Onverschrokken begonnen we met aanvallen en al na enkele minuten gaf Ninthe een mooie diagonale dieptepass op Myrthe die de bal daarop onder de keeper door kon schuiven. De 1-0 was binnen. Maar Buitenveldert bleek een waardige tegenstander die de koppies niet lieten hangen. Het spel ging gelijk op met kansen aan beide zijden van het veld. Onze keeper Fleur had een paar knappe reddingen. Desondanks knalde Buitenveldert vlak voor de Time Out de 1-1 binnen.

Na een slokje water en een stukje fruit startten we weer fris aan het 2e kwart. Fleur deed weer het nodige knappe keeperswerk. Het spel ging gelijk op waarin het opviel dat Buiteveldert de verdediging goed op orde had zodat we maar moeilijk voor hun doen konden komen. Totdat Arlyne het zat was en van ruime afstand de bal, tussen de verdediging door, in het doel knalde.

Na de rust gingen we op dezelfde voet verder. Echter bleek langzaam maar zeker dat de 4 wissels van Buitenveldert het verschil gingen maken. Een moment van onoplettendheid bij een corner voor Buitenveldert kostte ons de 2-3 tegen. Nu waren de rollen omgedraaid en stonden we achter. Ondanks ontzettend hard werk van iedereen konden we de stand niet meer gelijk trekken voor de Time Out. Dit was mede te danken aan de stugge verdediging van Buitenveldert. In de Time Out werd nog wat fruit gegeten en limonade gedronken voor het laatste beetje energie wat we in het 4e kwart nodig zouden hebben. Helaas wat dit voor ons te laat en bleven we achter op Buitenveldert die de score wist uit te breiden tot 2-6.

De meiden hebben gevochten als leeuwinnen maar helaas  kwam de energieverdeling tekort. Volgende week staan we er weer en strijden we weer tot het eind voor een goed resultaat.

 

 

Toppers

Ouders bedankt!!!

Fotogalerij