Vitesse’22 JO9 8M – Roda’23 JO9

10
Nov
Vitesse'22 JO9 8M
3
Roda'23 JO9
11

Zaterdag 10 november 2018 was RODA 23 uit Amsterdam onze tegenstander. Iedereen van ons was mooi op tijd waardoor we al vroeg het veld op konden voor een goeie warming-up. Misschien iets te goed of lag er andere oorzaak aan de uitslag ten grondslag?

De eerste 10 minuten wisten we de aanvallen van RODA aardig tegen te houden en bleef het 0-0. Maar daarna leek het wel of de meeste meiden al met hun gedachten bij al het snoepgoed zaten dat de volgende avond met Sint Maarten verzameld zou worden. In rap tempo breidde RODA de score uit naar 0-8. Er werd hard gewerkt maar het was duidelijk. Aanwijzingen van de coach mochten niet baten …  RODA was al een stuk verder dan onze meiden als het aankomt op spelinzicht en basisvaardigheden. Ondanks het slechte vooruitzicht bleven onze meiden knokken voor wat ze waard zijn. En dat loonde aan het einde van het 3 e kwart in de 1-8 van Myrthe. Ze dribbelde de bal van de zijlijn het veld in en schoot via de binnenkant de bal de bal tegen de touwen.

In het 4 e kwart scoorde RODA alweer snel en daarna was het Myrthe weer die de bal hoog in de hoek knalde 2-9. Niet veel later was het Ninthe die Myrthe de diepe in zag lopen en haar perfect in de voeten aanspeelde. Myrthe liet deze kans niet onbenut en scoorde fraai de 3-9. RODA wist er nog 2 se scoren en bepaalde de eindstand op 3-11.

We hebben allemaal keihard gewerkt maar moesten in RODA echt onze meerdere erkennen. Hopelijk leren we snel bij en weten we ze in de return meer weerstand te bieden. Aan onze inzet lag het zeker niet. We konden met opgeheven hoofd weer naar huis. Op naar een leuke teammiddag bij Arlyne thuis.

 

 

Ouders / grootouders bedankt voor de aanmoediging en bedankt voor het lekkers! Toppers..

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.